Слънчеви системи

Доставка, монтаж, сервиз, гаранция

Top of Form

Бойлери Base Line вертикални модели с двойно интегрирана серпентина

 Бойлери Base Line вертикални модели с двойно интегрирана серпентина

  • Серпентина: Икономична, ефективна и надеждна водонатревателна система предназначена за свързване към  централна или друг вид отоплителна инсталация със затворен цикъл на отопление.     
  • Вграден TURBOLATOR: турболаторът представлява вграден по цялата дължина на серпентината елемент със специфични отвори, проектиран да разбива линейния поток на циркулиращия флуид в самата серпентина.
  • По този начин се усвоява пълноценно енергията на вътрешните температурни слоеве на флуида, отделена при принудителния сблъсък на целия обем на потока със стените на серпентината. Този процес се характеризира с завихряне на потока в серпентината и максимално усвояване на енергията на топлоносителя. При наличие на турболатор се увеличават топлотехническите характеристики на бойлера – увеличена  мощност на серпентината (до 26%), по бързо загряване на обема на бойлера ( до 32 %), увеличен дебит на  Горещата вода в проточен режим (до 40%). Турболаторът е внедрен за моделите до 150 литра. Той е едно от уникалните конструктивните решения вложени в гамата на TESY Profi line, които са без аналог и конкуренция не само на вътрешните но и на външните пазари.
  • Място за термосензор: Моделите с  място за термосензор, позволяват поставяне на термодатчик във долната част на бойлера непосредствено до тръбата на серпентината. Датчикат прецизно контролира работата на бойлера и цялата соларна система, като по този начин предотвратява прегряване и загуба на ефективност.
  • Стъклокерамично покритие на водосъдържателя: най-съвременната технология за покритие на водосъдържателя с оборудване от водещи европейски компании. Модерната технология за стъклокерамично покритие осигурява надеждна защита срещу корозия на вашия бойлер и дълги години на безпроблемна експлоатация.
  • Магнезиев аноден протектор: с 50% по-дълъг живот на експлоатация с възможност за демонтаж и последваща подмяна.
  • Влагоизолиран ключ: надеждна електрическа част , гарантирана от Европейските сертификати за безопасност. Всички бойлери са снабдени с термоиндикатор и предпазен клапан, комбиниран с възвратен винтил.
  • Фланец: осигурява лесен достъп до електрическата група на бойлера, така че анодния протектор и нагревателният елемент да могат лесно да бъдат подменени.
  • Изолация: високоефективна топлоизолация от директно екструдиран полиуретан. Това гарантира минимални загуби и икономична работа на уреда. Така Вие пестите енергия.

                    

Влагоизолиран ключ            Терморегулатор            Високоефективна изолация

Влагоизолиран ключ  Терморегулатор   Високоефективна изолация

 

Случ. снимка

Photo8.jpg

Партньори

Кой е тук

В момента има 177  гости и няма потребители и в сайта